Open Monumentendagen 2017 in Breda

De voorbereidingen voor de Open Monumentendagen op zaterdag 9 en zondag 10 september zijn in volle gang! Naast de uitnodiging om bij de opening te komen luisteren, waarbij de Nassauklok en de Johannaklok tegelijk klinken (uitgang Valkenberg Waalse kerk), nodigen we je tevens uit om bij ons in de toren te komen kijken. De leden van het Klokkenluiders Gilde Breda geven demonstraties handmatig klokluiden, vertellen anekdotes en wetenswaardigheden onder de grote Nassauklok en in de trommelkamer, de oude kamer van de torenwachters. Kom je ook? Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom, beide dagen vanaf 11.00 tot 16.30 uur (laatste opgang).

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *